Your nearest store

Eurosko Gulskogen

Guldlista 35, 3048 Drammen
32 83 27 51
Kundeservice
Mail: support20600@eurosko.no

Opening hours:

Åpningstider

Man - fre: 10:00 - 21:00

Lør: 09:00 - 19:00

Vi ønsker at tilrettelægge det således, at du finder det udvalg, der er i DIN butik. VÆLG din favoritbutik, og kig videre på vores udvalg.

  I LOVE MY SHOES

  SKOPLEIE GUIDE

  SKOENE FORTELLER MER ENN DU TROR!

  Ingen liker å ta på seg uflidde og skitne klær. Men hva med skoene? De sladrer like mye om eieren som antrekket ellers. Selv om nye sko er behandlet fra fabrikk, trenger de regelmessig rengjøring og stell for å holde seg pene og behagelige. Her får du en rekke råd om hvordan du kan forlenge den gode følelsen av å ta på deg nye sko.

  1. 1. Rengjør skoene etter bruk.
  2. 2. Skoene skal alltid være rene og tørre før du behandler dem.
  3. 3. Bruk alltid et tynt lag med pleiemidler.
  4. 4. Impregner skoene før du tar de i bruk.
  5. 5. Sko med lærsåle – behandle sålen med Collanolje.
  6. 6. Bruk skohorn for ikke å ødelegge hælkappene.
  7. 7. Bruk skoblokker i skoene for å bevare skoenes fasong.

  Glatt skinn

  Skoene er ofte detaljen som må til for å skape det perfekte antrekk. Her får du noen tips for hvordan sko i glatt skinn skal skinne om kapp med eieren og resten av antrekket. 

  Gjør skoene rene:
  Boston Leather Cream – renser, mykner og pleier sko i finere skinn, lakk og metallsko.
  Effekt Lærbalsam – renser og pleier skinn, men kan også brukes til sko i syntetiske materialer, vinyl og gummistøvler. 


  Pleiemiddel:
  Boston Instant Self Shining Cream – er lett å påføre og gir et perfekt resultat, med hurtig glans uten polering.
  Boston Max Pussesvamp – er rask og enkel å bruke og gir fiks ferdig høyglans.
  Boston Shoe Cream Tube/Glass – den naturbaserte skokremen uten løsemidler, som gir skoene en blank overflate og maksimal levetid.
  Boston Self Shine – den flytende skokremen som gir glans uten polering.

  Impregnering:
  Boston Raingard Allover New Formula - trenger dypt inn i skinnet og gir en kraftig vannavvisende beskyttelse. Holder unna for fuktighet, smuss og saltrender. Beskytter også mot olje og fett. Godkjent til alle Tex- materialer. En spray uten miljøgiftene PFOS og PFOA.
  Boston Raingard Leather Protector – fastvoksimpregnering som gjør skinn og lær kraftig vannavvisende.

  Semsket & Nubuck

  Få sko ser og kjennes bedre ut enn nye, semskede sko. Her får du noen tips til hvordan du kan beholde denne følelsen lengst mulig, enten det gjelder sko i semsket skinn eller nubuck.

   

  Rengjøring:
  Boston Shampoo– rengjør både semsket skinn, nubuck og tekstilsko i dybden. Den er vannbasert og godkjent til alle Tex-materialer.
  Gummibørste – gjør det lettere å holde sko i nubuck og semsket skinn pene.

  Pleiemiddel:
  Boston Renovator – får tilbake den rette fargen på slitte og matte sko.

  Impregnering:
  Boston Raingard Allover New Formula - trenger dypt inn i skinnet og gir en kraftig, vannavvisende beskyttelse. Du unngår fuktighet, smuss og saltrender. Holder også unna for olje og fett. Godkjent til alle Tex-materialer og er en spray uten miljøgiftene PFOS og PFOA.

  Oljet & vokset nubuck & skinn

  Også sko laget for å takle tøffe omgivelser, trenger beskyttelse. Til sko av oljet skinn og nubuck, anbefaler vi følgende skopleieprodukter:

  Rengjøring og pleiemiddel:
  Boston Delicate Gel – skånsom rengjøring og pleie for ømtålig skinn.

  Impregnering:
  Boston Raingard Allover New Formula - trenger dypt inn i skinnet og gir en kraftig vannavvisende beskyttelse. Holder fuktigheten ute og virker avvisende på smuss og saltrender. Gir også beskyttelse mot olje og fett. Godkjent for bruk på alle Tex-materialer. Spray uten miljøgiftene PFOS og PFOA, gjør den også skånsom mot naturen.

  Syntet

  Også syntetiske sko trenger pleie for å skinne som nye - lenge. Ta godt vare på dem! Vi anbefaler følgende skopleie til syntet:

  Effekt Lærbalsam – rengjør og gir tilbake en blank fin overflate. Blank uten etterpolering.

  Tekstil

  Nye fargerike tekstilsko kaster lys over selv den gråeste dag. For at de skal fortsette å spre glede, anbefaler vi følgende skopleieartikler:

  Rengjøring:
  Boston Shampoo – rengjør semsket, nubuck og tekstil i dybden. Den er vannbasert og godkjent til alle Tex-matrialer.

  Pleiemiddel:
  Boston White – er en flytende skokrem for hvite tekstil- og skinnsko.

  Impregnering:
  Boston Raingard Allover New Formula – trenger dypt inn i skinnet og gir en kraftig vannavvisende beskyttelse. Beskytter mot fuktighet, smuss og saltrender. Beskytter også mot olje og fett. Godkjent til alle Tex-materialer. En spray uten miljøgiftene PFOS og PFOA.

  Velvære

  Også føttene fortjener litt ekstra omtanke. Her er noen velværeprodukter til våre trofaste undersåtter som følger oss i tykt og tynt:

  Bama Silky Feet – spray dine føtter, og du får en følelse av å ha ekte silke på føttene. En behagelig lett duft og føttene føles tørre og friske inntil 24 timer.

  Bama Fresh’ins – ultra-tynt og pustende skoinnlegg. De holder deg tørr og frisk på føttene, samtidig som de beskytter skoene. Du får 6 par i pakningen, så det er bare å bytte når du føler for det.

  Bama Smiling Feet – gel skoinnlegg beskytter føttene mot glidning, gnaging og friksjon. De gjør også skoene mer komfortable. Det er mye bedre å plastre skoene enn føttene!