Din närmaste butik

Eurosko Gulskogen

Guldlista 35, 3048 Drammen
Tlf butik: 32 83 27 51
Kundservice
Mail: support20600@eurosko.no

Öppettider:

Butikens öppettider

Man - fre: 10:00 - 21:00

Lør: 09:00 - 19:00

  Disse vårskoene står på ønskelisten nå!

  Delikate perler og sløyfedekor, eller massive såle og lisseløse sokkesko? Våren banker på døren, og det er tid for å sko seg i sommerens fine favoritter allerede nå. Perler er tilbake i motebildet, og vi inspireres av 90-tallets sporty vibber, til hverdags og fest. Disse vårskoene står på ønskelisten nå!

  Nå er det bare å snøre på seg vårens nyheter, eller bokstavelig talt ”dykke” inn i dem - aldri før har det vært så mange sko uten snøring og 2000-tallets neopren (kjent som Scuba-materiale) er tatt i bruk igjen. Skoene skal sitte som en god våtdrakt.  Vi lar oss inspirere av surfe-og skate-kulturen, også når det kommer til materialbruk og tekstiler. Scuba slip-ons og sokkesneakers er ikke bare lette å ta på seg, men også lette på foten.

  Dus og delikat

  Fargepaletten er delikat. I tillegg til sort, hvitt og en dyp grønn som minner om tangen i havet,  går vi en lys vår i møte med nyanser av grå, nude, beige og duse rosatoner.  Semsket skinn er ”in” også når det kommer til pensko. Hælen er lavere denne våren på partyskoene, men desto mer tydelig på joggeskoene.

  Feminin touch

  De klassiske perlene er tilbake i motebildet. Du skal ikke bare ha perler i ørene, men som dekor på skoene. Det samme gjelder sløyfer. Vi hadde dem i håret på 80-og 90-tallet, nå har selv helseskoene fått en mer feminin touch.

  Fotpleie

  Unn føttene dine litt pleie etter mange måneder i trange sko med ullsokker.  Du kommer langt med en god fotkrem, skrubb, fil og neglelakk. Gå for hjemmespa, eller velg pedicure for å få velstelte føtter gjennom hele sesongen.  Før sommervarmen kommer kan du bruke sokker i både sandalene, eller i de klassiske open toe-hælene. Eller et par kule knestrømper.