Din närmaste butik

Eurosko Gulskogen

Guldlista 35, 3048 Drammen
Tlf: 32 83 27 51
Mail: 112902@eurosko.no

Öppettider:

Öppettider

Man - fre: 10:00 - 21:00

Lør: 09:00 - 19:00

  SOCK SNEAKERS • JUST BELIEVE THE HYPE.

   

  Lett som en fjær, lett å like, lett å bruke! Legg stiletthælene på hylla, og gå for komfortable sko, som du både kan gå på fest i og trene med. Aldri før har skotrenden vært så behagelig. Du skal være lett på tå denne våren, og kan trygt løpe til trikken i sommerens antrekk. La deg inspirere av catwalken og gå for en trendy sock sneaker som sitter som støpt på foten din. 

   

  Vårens skotrend er unisex, passer for alle aldre, fra barn til voksen. Om du er klassisk eller rocka i ditt uttrykk, er dette skoene som passer til enhver stil og anledning. Sock sneakers har dominert motebildet en stund, er blitt en gjenganger på foten til både motepersonligheter og kjendiser, og trenden fortsetter. Skoen passer til både hverdags og fest, og vi har sett dem stylet på catwalken hos både Balenciaga, Valentino, Prada og Louis Vuitton. 

  Den prisbelønte moteprofilen og redaktøren bak Envelope.no, Celine Aagaard, har stor tro på at denne trenden fortsetter, og har plukket ut sine favoritter for sesongen - til en pris som passer lommeboken bedre. 

   

  Vi har sett tendensen en stund, og endelig er sokkeskoene mer tilgjengelig enn de har vært tidligere. Motehusene har skapt sneakers som skapt for foten til mange tusenlapper, nå finner vi stilrene og komfortable varianter her hjemme. Du vil neppe gå tilbake til tunge sneakers etter å ha prøvd et par som er så lette og sitter så godt på foten som disse. Tenk deg en sort dress og et par sorte sock sneakers. Eller hva med en blondekjole og et par hvite sokkesko? Du velger selv om du vil gå for en maskulin eller feminin touch på antrekket - og om du ønsker kan du gå rett på trening i samme par sko.  

  Kan det bli bedre?